Handsaeme Machinery - Volautomatisch oprollen van tapijt zonder centrale opening

Volautomatisch oprollen van tapijt zonder as

27/01/2022

Handsaeme heeft een nieuw geavanceerd en uniek tapijtoprolsysteem ontwikkeld 

Vraag: "Ons doel is om onze tapijten zo strak mogelijk op te rollen en in te pakken vanwege de verzendkosten, kunt u ons helpen?"

Antwoord: “Ja, we hebben zeker een oplossing; we ontwikkelden hiervoor speciaal een rol-en verpakkingsmachine met hoge capaciteit die kan rollen met hele kleine binnendiameter en zelfs zonder middengat: onze gepatenteerde C&C-I rolmachine”

 

Centerloze & Compacte oproller 

Het 'gat' of de 'opening' in het midden van opgerold tapijt is altijd een hekel punt geweest bij het oprollen van tapijten. Door het gat in de kern, kenmerkend voor het pricipe van de as oproller, ontstaat natuurlijk een groter volume. De nieuwe generatie rolamchines van Handsaeme Machinery kunnen via een riemensysteem de tapijten oprollen zonder as en zo krijgen we tapijtrollen met een gesloten kern. Deze innovatieve roltechniek resulteert in compactere en rechtere eindrollen die minder plaats innemen en op die manier de opslag- en verzendingskosten beperken.

Ontdek onze rolmachine type C&C-I – de oplossing die het mogelijk maakt om rollen te vormen met een kleine binnen- en een grote buitendiameter, evenals uniform gerolde tapijten met vlakke uiteinden

Volautomatisch oprollen van tapijt zonder as