Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Over Handsaeme Machinery

Gebouw Handsaeme Machinery Izegem

Productie van kwaliteitsmachines

Handsaeme Machinery is een West-Vlaams familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van kwaliteitsmachines. U kan er rekenen op een persoonlijke aanpak van bij de engineering tot na de opstart van uw machine.
We ontwerpen en installeren gedeeltelijke of volledige productielijnen, met een verschillende graad aan industriële automatisering. Samen met u zoeken we naar een oplossing op maat die past binnen uw productieproces. U herkent onze aanpak door de aandacht voor productie-efficiëntie, veiligheid, kostenefficiëntie en energiebesparing.
Een opdracht is pas klaar als de volledige lijn ter plekke piekfijn geïnstalleerd werd en kraaknet proefdraait. Slechts na een geslaagde test vertrekken we. We voorzien ook een opleiding voor uw medewerkers, zodat zij klaar zijn om met de machine aan de slag te gaan. Natuurlijk blijven we ter beschikking voor vragen en het onderhoud van de machine.

Waar staat Handsaeme Machinery voor?

Maatwerk

Bij ons vindt u geen standaardmachines, we ontwerpen elke machine steeds op maat van de klant. Hiervoor luisteren onze engineers naar u, en bouwen we de machine op maat van uw bedrijf, uw mensen en uw producten.  Niets is ons te gek! Ons team houdt wel van een uitdaging, praat met ons over uw project!

Flexibiliteit

We zorgen er steeds voor dat onze machines optimaal ingezet kunnen worden. Vaak moet één machine verschillende producten kunnen verwerken, deze verschillende instellingen worden voorgeprogrammeerd, en zijn gemakkelijk in te stellen via touch screens.  Alle machines kunnen ook perfect ingeschakeld worden in een bestaande productielijn, of aangevuld worden met optionele units

Veiligheid en gebruiksgemak

De veiligheid van uw medewerkers staat voorop. Al onze machines beantwoorden aan de hoogste veiligheidsnormen. We zoeken steeds actief naar de beste en veiligste manier.  We bouwen onze machines zo dat ze steeds gemakkelijk en intuïtief bediend kunnen worden.

Het team van Handsaeme Machinery

Bij Handaeme Machinery werkt een 30-tal gemotiveerde medewerkers.  De continue opleiding van onze mensen zorgt ervoor dat we kunnen blijven innoveren, creatieve oplossingen bedenken en een hoogstaande kwaliteit kunnen leveren.

Wil je ook samen met ons werken? Bekijk onze actuele vacatures hier of stuur ons een mailtje met uw CV en motivatiebrief om spontaan te solliciteren.

Onze geschiedenis

Wat in 1935 begon als 'Werkhuizen Handsaeme' met machines voor borstels en schoenen, is nu 3 generaties later, uitgegroeid tot een internationaal bloeiende onderneming. Hoewel we nog steeds in Izegem, de stad van borstels en schoenen gevestigd zijn, maken we deze machines niet meer. Vandaag bouwen we automatische afwerkingmachines voor de tapijtindustrie, high tech productielijnen voor ultralichtgewicht sandwich panelen, automatische machines voor de houtsector en creatief maatwerk voor verschillende andere industrietakken.